maandag 2 mei 2011

Donderdag 26 mei: laatste opname van het seizoen met: BandM

Het tweede seizoen opnames in de Troubadour van LiveNight zit er alweer bijna op!
En dit gaan we feestelijk afsluiten samen met BandM
Blues AND More!!

BandM is een band die bestaat uit 6 door de wol geverfde muzikanten. De bandleden zijn allen lang actief binnen de Nederlandse muziekscene en hebben hun eigen muzikale achtergrond en ervaringen. Deze ervaringen van blues, pop en rock smelten samen in BandM!

Na het in 2009 uiteenvallen van de vaste basis die voortkwam uit de Boom Boom Bluesband, The Alligator Express en Black Mountain, is na versterking van een nieuwe zangeres en gitarist een net iets andere weg ingeslagen. “Back to basic” en “Less is more” zijn hernieuwde uitgangspunten van BandM geworden. Op zoek naar eenvoud, gevoel en bovenal plezier in het maken van muziek. Kortom: Blues and More!!!

BandM beperkt zich zoals gezegd niet tot dat ene genre: de blues! Hoewel dit zeker wel de basis is worden uitstapjes naar andere stijlen niet geschuwd.

De 5 heren en die ene stoere dame verbinden hun kwaliteiten om het publiek te bedienen met wat valt onder de noemer “lekkere muziek”.

BandM is telkens op zoek naar ‘swing and bluesfeel’. Een heel optreden van deze band stil blijven staan zit er helaas niet in!

Iedereen is van harte uitgenodigt om in informele sferen deze relaxte live opnames bij te wonen en een wederom geslaagde 2de seizoen van LiveNight af te sluiten.

Vele bands hebben weer de mogelijkheid gehad zich op RTV Hardenberg en in de Troubadour te presenteren.

Met dank aan:
www.sebproductions.nl
www.de-troubadour.com
www.rtvhardenberg.nl

De deuren gaan open tegen 18.00uur
Opnames beginnen tussen 19.00uur en 20.00uur
en zullen klaar zijn tussen 21.00uur en 22.00uur

Uiteraard GRATIS entree

tot dan!

Dewy